Want your
own Fotopage?







 
sahar, zabar, wani & mimi's FotoPage

By: zabariah hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Feb-2009 00:40 Email | Share | | Bookmark
PERKAHWINAN ADIK LELAKIKU

 
 
 
View all 11 photos...
Lama betul tak update fp nie sejak balik dari jepun ni memang sibuk memanjang, insyaallah akan ku update sedikit demi sedikit didalam fp kesayanganku ini... Alhamdulilah majlis berjalan dengan sempurna dapatlah zar dan keluarga menyaksikan perkahwinan adikku yang bekerja di pejabat daerah Kota Tinggi ini melansungkan perkahwinan beliau, maklumlah sebelum ni tak berkesempatan nak meraikan perkahwinan adik2 yg sebelum ini...










Friday, 12-Sep-2008 11:00 Email | Share | | Bookmark
GRADUATION DAY

 
 
 
View all 14 photos...
Alhamdulilah dengan izinya, babah telah selamat convo...Omedetou




Friday, 29-Aug-2008 08:37 Email | Share | | Bookmark
AWARD SULONG

Terima kasih kak leen kerana masih mengingati zar...maaflah tertinggal shinkansen zar ni, zar dah ambil award tu...tq berbanyak



Sunday, 17-Aug-2008 13:42 Email | Share | | Bookmark
TAKACHIHO GEORGE

 
 
 
Stlh bersarapan pagi dan menurunkan khemah beserta "bentou" mkn tghr yg dimasak awal pg, perjalanan diteruskan ke Takachiho George. Pengunjung agak ramai maklumlah hari ahad dan hasrat utk menaiki sampan terpaksa dilupakan tambahan lg masing2 dlm keadaan keletihan.
Balik ke beppu menerusi jalan short-cut (Jalan 6) melalui hutan, celah gunung, bukit-bukau, sungai dan terowong.






Sunday, 17-Aug-2008 13:15 Email | Share | | Bookmark
MOUNT ASO

 
 
 
View all 22 photos...
Setelah sekian lama merancang, akhirnya impian ke gunung berapi yg masih aktif di Kyushu iaitu Mt. Aso tercapai. Dari Beppu konvoi 4 kereta ikut Yamanami Highway, singgah di petengahan jalan melihat keunikan pokok2 yg di"trim" menjadi bentuk haiwan.
Berhenti rehat makan tghr di Kusasenri gahama iaitu padang ragut bg sekawanan lembu / kuda. Selesai makan, memandu kereta sampai ke puncak utk melihat kawah gunung berapi Nakadake yg mengeluarkan gas.
Bermalam di Shikimibaru Auto Camping (09074666161) kira-kira 10 km sblm sampai ke Takachiho George. Pastikan minyak sekurang-kurangnya separuh tangki kerana pendakian ke kwsn perkhemahan memakan masa lebih setengah jam dgn jarak lebih 13km.
Sewa 4 tapak dgn 3,000 yen setapak tapi pakai hanya 2 tapak shj kerana kawasan perkhemahannya yg besar. 6 khemah didirikan termasuk khemah anak2 MEBI. Kaum ibu menyediakan dinner mnkl kaum bapa mendirikan khemah di dalam keadaan gelap (bertemankan lampu suluh) kerana tiba di kwsn perkhemahan agak lewat. Stlh makan anak2 pun ber"hanabi"lah.





Kawah gunung berafi yg masih aktif

sulfur yg diambil dari kawah berkenaan


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net